Загрузка...
Онлайн запис

12 Липня 2019

Комплексна перевірка авто перед покупкою

Повна діагностика авто перед покупкою - важливий етап, який згодом допоможе заощадити гроші. Якщо ви хочете бути впевнені в технічному стані автомобіля і його безпеці, наші фахівці зроблять ретельний огляд авто в умовах сучасного СТО Чернівці.

Що включає в себе комплексна діагностика авто

Якщо ви не знаєте, де проводиться професійна перевірка авто перед покупкою, зверніться в автосервіс Магнат Авто. Тут перевірка б / у авто перед покупкою проводиться кваліфікованими майстрами на найвищому рівні. СТО має найкраще діагностичне обладнання, завдяки чому, перевірка авто перед покупкою Чернівці гарантує ретельну перевірку транспортного засобу, його компонентів, вузлів і систем, в тому числі тих, які відповідають за безпеку.

Фахівці СТО Магнат мають великий практичний досвід з обслуговування та комплексної діагностики будь-яких моделей автомобіля. За підсумками перевірки ми надамо результати і професійні рекомендації по обслуговуванню автомобіля в подальшому, а при необхідності проведемо заміну технічних рідин і запасних частин.

Діагностика авто перед покупкою в Чернівцях включає:

  • Огляд кузова та лакофарбованого покриття авто на наявність вм'ятин, подряпин, відколів і корозії.
  • Візуальний огляд силового агрегату і підкапотного простору, включаючи технічні рідини.
  • Перевірку заряду АКБ.
  • Ретельний зовнішній огляд (щітки, скла, освітлення).
  • Перевірку рульового управління.
  • Повний огляд трансмісії і ходової частини авто.
  • Комп'ютерну діагностику двигуна, а також електронних блоків управління.
  • Перевірку стану протектора шин.
  • Перевірку гальмівної системи.
  • Оцінку загального стану салону і багажника авто.

В СТО Магнат комплексна діагностика авто перед покупкою ціна цілком прийнятна, це дозволяє ретельно його перевірити перед придбанням.

Основні діагностичні заходи перед покупкою авто

Якщо ви сумніваєтеся в технічному стані автомобіля, що сподобався, потрібна діагностика б/у авто перед покупкою. Замовити цю послугу можна в нашому СТО, де досвідчені механіки проведуть ряд заходів, за допомогою яких можна буде дізнатися всі поломки і вади транспортного засобу.

Діагностика автомобілів Чернівці включає:

1) Огляд кузова авто і перевірка спеціальним інструментом товщини лакофарбового покриття. Майстри зможуть точно визначити кузовні деталі, які вже піддавалися ремонту або фарбуванню. Крім цього перевіряються несучі частини кузова авто на наявність слідів ДТП.

2) Далі машина оглядається з нижньої частини: перевіряється рульове управління, деталі підвіски (передній, задній), гальмівної системи, а також системи приводу коліс. Проводиться ретельний огляд на предмет течі рідин (охолоджуючої і гальмівної рідини, масла, рідини ГУР і т.д.).

3) Наступний етап включає діагностику механіки двигуна. Грамотний моторист оцінює роботу силової установки, проводиться візуально-акустичний огляд двигуна (бензинового, дизельного), а за бажанням клієнта може бути проведений замір компресії в циліндрах.

4) Важливий етап перевірки авто - комп'ютерна діагностика електроніки. Він включає сканування електронних блоків управління на наявність будь-яких помилок. У разі необхідності перевіряються фактичні параметри виконавчих механізмів і роботи датчиків.

5) У висновку проводиться вимір авто на високоточному стенді регулювання розвал-сходження. Розвал сходження Чернівці - обов'язковий етап комплексної діагностики транспортних засобів. За умови цілісності деталей підвіски, таке обладнання дозволяє точно проміряти геометрію положення коліс і як результат - реально оцінити стан геометрії кузова авто і виявити сліди після ДТП.

Окремо варто розглянути перевірку оригінального пробігу транспортного засобу. Деякі вважають, що за допомогою діагностичного комп'ютера можна легко просканувати рідний пробіг авто у всіх блоках управління. Однак це так тільки частково, оскільки якщо коригуванням пробігу займався грамотний фахівець, пробіг буде відкоректований і на одометрі і на всіх блоках управління.

Професійний сервіс для автомобіля

Автосервіс в Чернівцях Магнат Авто - це експерт вашого автомобіля. Якщо вам необхідно СТО для діагностики або обслуговування машини, то ви на вірному шляху. Ми пропонуємо повний спектр послуг: консультації фахівця, діагностику всіх вузлів, систем і агрегатів, швидкий пошук і усунення несправностей, технічне обслуговування автомобіля та ремонт в максимально короткий термін.

Автосервіс оснащений кращим європейським обладнанням для діагностики і проведення ремонтних робіт, а висококваліфікований персонал має великий практичний досвід в обслуговуванні автомобілів будь-яких марок. Це дозволяє швидко виявити і усунути несправності будь-якого ступеня складності.

На перевірку авто ціна цілком прийнятна, крім цього ми пропонуємо поточне обслуговування вашого авто. Звернувшись до нас, ваш автомобіль буде в надійних руках. Ми допоможемо вибрати дійсно справний і безпечний автомобіль!

 Магнат Авто - відчуй різницю!

Повернутися назад

Також читайте

Magnat Auto

26 Лютого 2024

Встановлення та обслуговування датчикі...

Встановлення та обслуговування датчиків тиску шин Наша компанія пропонує послуги з встановле...

Детальніше
Magnat Auto

22 Лютого 2024

Датчики тиску повітря в шинах. Види да...

Датчики тиску в шинах є важливими компонентами сучасних автомобілів, що забезпечують безпеку та...

Детальніше

Записатись на Сервіс