Загрузка...
Онлайн запис

03 Вересня 2021

Співпраця з міжнародною компанією
Point S

Компанія Магнат Авто постійно розвивається та вдосконалюється. Для покращення свого сервісу ми співпрацюємо з надійними партнерами в сфері шинного та автомобільного обслуговування. 

Ми вивчаємо запити та побажання наших клієнтів, шукаємо шляхи для вдосконалення та задоволення потреб споживачів. Нашою метою  незмінно залишається, бути найкращими в сфері шинних послуг та СТО.  

Компанія Магнат Авто уклала партнерську угоду з Міжнародною компанією Point S. Співпраця з Point S - це вища ліга серед гравців шинних послуг та СТО, метою якої є найбільший вибір шин за кращою ціною та високоякісні послуги. 


Що таке Point S

Point S - найбільший незалежний продавець шин і мережа СТО в світі. Загалом мережа налічує більше 5500 торгових точок в 46 країнах світу. Створена в 1976 році, як асоціація продавців шин у Франції, нині представлена на 4 континентах світу. Міжнародна штаб-квартира була заснована в 2006 році і розташована в місті Ліон у Франції під назвою Point S Development. Асоціація співпрацює тільки з найкращими представниками галузі, що ще раз підкреслює статус Магнат Авто.


Співпраця з Point S - є оцінкою нашої роботи, правильності обраного шляху розвитку та прагненням до підкорення нових вершин в галузі шиномонтажу та СТО. 

Об'єднавшись з Point S Магнат Авто дає клієнтам найбільший вибір автомобільних шин за кращою ціною та професійно надані послуги. 

 

До зустрічі в наших шинних центрах Магнат Авто! 

 

 

Співпраця з міжнародною компанією <br>Point S</br>

 
Повернутися назад

Також читайте

Magnat Auto

26 Лютого 2024

Встановлення та обслуговування датчикі...

Встановлення та обслуговування датчиків тиску шин Наша компанія пропонує послуги з встановле...

Детальніше
Magnat Auto

22 Лютого 2024

Датчики тиску повітря в шинах. Види да...

Датчики тиску в шинах є важливими компонентами сучасних автомобілів, що забезпечують безпеку та...

Детальніше

Записатись на Сервіс